Artiklen indeholder reklamelinks

Vores immunforsvar er afgørende for vores evne til at undgå bakterier og virus, der er med til at gøre os syge. Det er derfor også vigtigt, at vi altid har et stærkt immunforsvar, så kroppen selv kan udstøde de typer af virus, som den ikke har godt af.

Når vores immunforsvar er svagt, har vi større risiko for at blive syge. Der findes mange forskellige ting, der kan være med til at gøre vores immunforsvar svagt, så kroppen ikke har så meget at stå imod med. Stress og usunde fødevarer er blot eksempler på nogle af de mange ting, der har en negativ effekt på immunforsvaret.

Der findes dog også mange måder, hvorpå man kan styrke dit immunforsvar. Nogle fokuserer på at holde kroppen i balance ved hjælp af sund kost og træning, mens andre indtager forskellige former for kosttilskud, der skaber balance, og booster immunforsvaret. Duolac er en af mange typer af kosttilskud, der har en positiv effekt på vores immunforsvar. Kosttilskuddet Duolac indeholder mælkesyrebakterier, og fås i en variant der er lavet til at booste immunforsvaret.

Kost og træning

Sund kost og motion er vejen til et sundt livSund og glad går hånd i hånd. Når vi er glade, og har overskud, smitter det af på vores immunforsvar. Overskuddet og det gode humør kommer ofte til os, når vores krop er i balance. Det bliver den blandt andet, når vi indtager sundt og varieret mad, og holder os aktive.

Motion behøver ikke at være lange løbeture i høj fart, man kan sagtens nøjes med at tage cyklen fremfor bilen, trapperne fremfor elevatoren eller blot en rask gåtur.

Generelt giver sundt og varieret mad et boost til immunforsvaret, men der findes faktisk nogle fødevarer, som man kan indtage, der kan gøre immunforsvaret ekstra stærkt:

  • Fede fisk
  • Æg
  • Nødder
  • Citrusfrugter
  • Avocado
  • Kalkunkød
  • Asparges
  • Frø

Derudover er mælk rigtig godt for vores immunforsvar idet det indeholder B12 vitaminer, som er vigtigt i forbindelse med forebyggelse af træthed og udmattelse. Mælk og andre mælkeprodukter er derfor vigtige at indtage – især om vinteren hvor man har nemmere ved at blive træt og udmattet.

Duolac med mælkesyrebakterier

Hvis man ønsker at booste sit immunforsvar, men har svært ved at få indtaget sunde og immunforsvarsvenlige fødevarer i hverdagen, kan man benytte sig af kosttilskud.

Kosttilskud kan bruges som et supplement til den daglige kost, og kan altså på ingen måde erstatte almindelig sund kost. Det kan dog være med til at give immunforsvaret et ekstra boost.

Duolac kosttilskud har forskellige varianter og heriblandt en, der bidrager til et stærkt immunforsvar. Duolac immunforsvar indeholder C-vitamin og tre milliarder forskellige mælkesyrebakterier, som er fordelt på fem forskellige mælkesyrebakteriestammer.

Ved at indtage Duolac får man altså de mælkesyrebakterier og de C-vitaminer, der skal til for at opretholde et stærkt immunforsvar.

Det stærkeste immunforsvar er dog en kombination af både kost, træning og eventuelt kosttilskud. Når man er glad og sund, følger immunforsvaret ofte med. Derfor er det også vigtigt at undgå stress, da det ligeledes kan være årsagen til et svagt immunforsvar.